inox_1Smo inovativno ambiciozno podjetje, ki se ukvarja predvsem z izdelki iz nerjavečega jekla Inox. Naše vodilo in ključ do uspeha je preprosto optimalna kvaliteta, inovativnost, natančnoat in dela opravljena vedno v dogovorjenem času, kar nam zagotavlja, da je naša stranka vedno zadovoljna stranka.

V ospredju so predvsem Inox ograje vseh vrst in najrazličnejših modelov. Izdelujemo tako zunanje, stopniščne, balkonske, varnostne, prehodne kakor tudi vse ostale  ograje iz Inoxa.

Inox kot jeklo je nerjaveče in s pravilnim postopkom varjenja in izdelave v vseh sigmentih so odporna na vse vremenske vplive, so atraktivnega videza, ne rjavijo in so sodobne. Hkrati delujejo mogočno in prestižno ter niso zahtevne kar se gre vzdrževanja kakor pri ostalih ograjah. Z eno besedo jim lahko rečemo, da so večne. Ograje iz Inoxa nudijo tudi nadgradnjo v kolikor je to potrebno.

V našem podjetju je na voljo naročiti tudi mnogo drugih najrazličnejših izdelkov. Pri vsakem izdelku ali poizkušamo biti unikatni in univerzalni. V največji meri se prilagajamo in upoštevamo želje naših strank in smo vedno pripravljeni, da skupaj poiščemo najboljšo rešitev. Ograje in izdelki našega podjetja izstopajo od povprečja v Sloveniji v kar se lahko prepričate z ogledom galerij, referencami ali se prepričate na lastne oči.

inox_2V našem podjetju vam nudimo tudi demontažo stare ali neprimerne ograje ter vam strokovno svetujemo pri izdelavi Inox ograje. Ograje iz Inoxa pri nas lahko naročite tudi v vseh možnih kombinacijah z lesom, steklom, plastiko, keramiko, ostalimi kovinami in drugimi primerljivimi materiali.

Inox center ograje katerega sedež se nahaja v najbolj “belem” predelčku Slovenije bo za vas pripravi najugodnejšo ponudbo za vse vrste inox ograj. Ograje katere predstavljajo to podjetje so predvsem moderne, tehnično in estetsko dovršene, odporne na vse vremenske vplive ter vedno s kančkom inovativnosti kar daje vsaki naši ograji unikatnost. Podjetje katerega vodi g. Anton Butala vas bo prepričalo s svojo kvaliteto in svojo inovativnostjo.

V našem centru vam po opravljenih meritvah in pogovoru pripravimo točno specifikacijo del, materiala in pripravimo izris projekta. Cena je odvisna od obsega projekta in v povprečju znaša med 50 in 150€. V kolikor izdelavo nato naročite pri nas, je načrt brezplačen.

Vabljeni, da se pridružite našim zadovoljnim strankam!

………………………………………………………………………

stopniscna_ograja_1

stopniscna_ograja_4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

stopniscna_ograja_3

zunanja_ograja_1

stopniscna_zunanja_ograja_1

stopniscna_ograja_5

 

IZDELKI IZ INOXA

IZRIS IN MERITVE

SVETUJEMO NAŠIM STRANKAM

Ponudba